Promosjonen til boka er i gang!!

 Joda, nå er vi i gang. Etter en trivelig samtale med redaktøren idag, fikk jeg grønt lys. Kontrakten er forsinket, men på vei, sa han.

Så derfor har jeg nå sendt en felles melding til mange epost adresser og jeg blir glad for flere interesserte!! Her er det som står i meldingen:

Jeg har fått grønt lys fra redaktøren i dag for å samle inn 125 forhåndsbestillinger til min roman. Først da går boka i trykken, selv om prosessen allerede er godt i gang. Det har tatt meg tre år å skrive et manus som inneholder en god porsjon dynamikk,med krim, kultur, kjærlighet og mystikk...
 
Mye research rundt rettssystemet både i Norge og i den katolske kirken, intervju med syke- og aldershjem, reise til Provence i Frankrike der noe av handlingen foregår, research rundt prosedyre innenfor politi i overgrepssaker og drap... Endelig er jeg i havn..
Den røde tråden i boka er overgep i den katolske kirken. Boka kommer til å inneholde i hvert fall over 200 sider, og prisen blir 349 kr.
 
 
Har du lyst å kjøpe boka mi til deg selv eller som gave? Jeg har laget en liste til de som vil bestille boka. Meld deg på lista og send med navnet ditt og adressen din, samt antall bøker du vil kjøpe.. Denne listen skal til forlaget og når boka er ferdig trykket, blir den sendt til deg, rett fra forlaget.
Hvor fort det går, beror på hvor fort du svarer og viser din interesse.. Jo flere som svarer fort, jo bedre..Selve trykkingen tar ikke mange uker..
 
Da er reklamen gjort.. En ny bok ser snart dagens lys og du kan hjelpe meg med det...
 
Sola skinner her og gubben har fått medisin og blad og halsdrops.. Ønsker dere alle en flott dag, enten inne i varmen eller ute, godt påkledd:)))
 

 

4 kommentarer

Ninaforfatter

16.01.2013 kl.13:13

Hvor er lista?

Jeg vil gjerne lese boka di!

Jeg trodde egentlig det var den franske barneboka du snakket om som skulle promoteres og gis ut, men dette er "Jenta i mosaikken" du snakker om nå? Hvilket forlag kommer denne ut på?

Gratulerer kjempemasse!!! :-)

bibibokami

16.01.2013 kl.16:23

Ninaforfatter: tusen takk. Kan du sende meg adressen din? Jeg trenger fullt navn og adresse for å skrive deg på lista. Det er Publica Forlag:)))

strikkogtov

16.01.2013 kl.18:44

Boka høres spennende ut. Synes å huske at det er et meldingssystem her, så jeg sender deg bestilling på det :)

Bibi Kvarsnes

16.01.2013 kl.19:05

TUSEN TAKK, MEN kan du sende hele navnet ditt og adressen til meg?

Skriv en ny kommentar

bibibokami

bibibokami

57, Orkdal

Velkommen til min blogg. Jeg er fransk/belgisk, født i Congo, men "nesten helnorsk" etter 36 år i Norge. Studerte på NTNU , rakk adjunktopprykket og jobbet som lærer i noen år før den første blodproppen.Nå jobber jeg som omviser, og er MORMOR! Jeg har gitt ut en roman, mot alle odds, mellom to hjerneslag. Familien og venner står derfor høyest, skrivingen kommer som en god nummer to. Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar. Da tar jeg kontakt!

Kategorier

Arkiv

hits